#Momstermarket og en Strøgtur

I søndags stod den på ren hyggetur med min mor og Emma i barnevogn. Min mor betyder ALT for mig, hun er som en bedste veninde. Vi er meget tætte på hinanden og kan fortælle hinanden, simpelthen ALT! Derfor er det så skønt, når vi kan lave noget sammen, opleve noget sammen.

Vi tog toget tidligt om morgen. Vi skulle til det her, helt fantastiske event-#Momstermarket. Selvfølgelig disker min mor op med hjemmebagte boller, pålæg der til og kaffe. Hun tænker bare på alt, hun er en af de mest omsorgfulde mennesker jeg kender.

Vi kommer hen til market og som blogger hos momster.dk , får jeg den fineste goodiebag. Den indeholder så mange lækre ting, som helt klart kan bruges og som SKAL bruges! Der er både noget til børn, men også til mor her.

Det var så hyggeligt et lille event. Hvis jeg havde boet i København, havde det været helt ideelt og bruge sin søndag på (som jeg også gjorde, dog uden Emil pga. den lange tur). Der var stande, hvor børnene kunne udfolde sig kreativt, ansigtsmaling og børne koncert. En helt almindelig kedelig søndag, kunne blive piftet op med dette market. Jeg kommer i hvert fald igen næste gang!

Strøgtur

Efter #Momstermarket tager vi S-toget ind til Hovedbanen. Når vi endeligt er kommet til byen, skal vi da ikke gå glip af en lille strøgtur. Min mor er født og opvokset på Amager og Frederiksberg. Selvom hun lige som jeg selv, elsker provinsen og dens fordele, så kan jeg bare mærke, at hun elsker at komme ind til byen.

Vi skulle ikke købe noget, men at kigge og drømme sig til materielle ting, er nogle gange lige så fint for mig, som at eje det.

Vi blev inde i centrum indtil mørket faldt lidt på. Vi ville gerne se det smukke julelys i Københavns gader. Det er bare noget helt specielt, at gå der og bare drømme, alt i mens livet bare suser forbi i julelysetesskær.

Emma lå bare i sin barnevogn det meste af tiden. Hun var en lille sovetryne. Så nem en lille pige at have med. Stolt mor!

Skriv et svar