Morskab, hvad er det?!..

Ja hvad er morskab egentlig?.. Jeg vil i hvert fald komme med min mening om morskab.

Morskab er noget alle vi mødre besidder. Det er en power vi har helt indeni. Morskab kan være mange forskellige ting, for vi ser nemlig ikke ens på morskaben.

Desværre er vi bare blevet rigtige gode til at finde morpolitiet frem, over for hinanden. For nogle er det ikke okay, at vi ser forskelligt på morskaben. Men morskab bygger på alt det, vi selv synes at morskaben skal bygges på. Det har nemlig aldrig været meningen, at DIN morskab skal ligne naboens.

Heldigvis er vi da mange som bare elsker morskaben og det den kan give. Så er det lige gyldigt om du er “Øko-mor” eller “Studerende-mor”. Morskaben er ligeglad, også om du er tyk eller tynd. Morskab trives bedst hos dem, der bare vælger at hvile i sig selv.

Vi er alle lige og vi er alle gode nok. Derfor er vores forskellige måder, at se morskaben på, også lige gode. Vi bliver aldrig ens!

Her til sidst vil jeg give morskaben en hyldest. Den er så fantastisk og vil aldrig være den foruden. Den har sin helt egen charme, men samtidig også sine udfordringer. Morskab er ikke altid lige let at forstå, men når man gør det, så er det en helt fantastisk følelse.

Morskaben længe leve…

Skriv et svar