Streg nr. 2

– Lånt billede fra Google-

Der er gået 11 mdr. siden vi fik Emil. Sex er ikke det vi har haft allermest af, alt er gået op i baby og bleer, sutteflasker og mødre gruppe.

Vi skal ud og handle, det slår mig om jeg ikke lige skal købe en graviditetstest. Måske er jeg gravid, tænker jeg. Skulle alligevel på apoteket, så hvorfor ikke lige smutte en test med i købet. Birger bliver ude i bilen sammen med Emil, så jeg kunne nemt lige købe testen med, uden han kunne opdage det. Tænk nu hvis der ikke var noget, ville det være lidt pinligt synes jeg, at bruge 100kr på ingen ting! Og når vi ikke rigtig har haft sex, hvordan skulle jeg så egentlig være blevet gravid..?

Vi kommer hjem og jeg pakker diskret apoteker posen ud, uden at Birger opdager noget. smutter ud på toilettet og tisser på pinden. Helt ærligt.. jeg regnede faktisk ikke med, at den kunne være positiv. Den ser også negativ ud, men efter 1 min. kommer der en lille, lidt utydelig streg nr. 2. Min første tanke var ” Puha, det bliver hårdt med to små børn” Men jeg var faktisk glad. Havde jo lige været igennem det én gang. Hva.. to børn på under to år, det tager vi i stiv arm. To fluer med et smæk!

Han tror ikke på mig!

Lige i det jeg kommer ud fra toilettet, kommer Birger og Emil ind udefra. På dette tidspunkt bor vi laaaangt ude på landet. en nedlagt landejendom, en gammel æbleplantage. Jeg viser ham testen og siger “Du skal være far igen” Birger tager testen ud af min hånd, kigger på den, kigger på mig og siger “Nja.. det tror jeg ikke på, kan jo ikke rigtig se steg nr. 2″

Han troede ikke rigtig på det før der var gået en uges tid og jeg prøvede at tage en ny test. Denne gang var streg nr. 2 meget tydeligere, og vi kunne nu glæde os over, at vi snart skulle være forældre til to.

“Jeg skal være storebror”- T-shirten

Der er gået nogle uger, jeg er taget til Slagelse for at shoppe, og for at besøge en gammel veninde. Samme aften skal vi hjem til mine forældre at spise, tænker at jeg gerne ville overraske dem på en sjov måde, med at vi nu venter barn nr. 2

Jeg går ind i butikken Ønske børn, for at kigger efter de her T-shirts med skriften “Jeg skal være storebror” Og de har den rent faktisk! JAAA..

-Lånt billede fra Name It-

Emil får den nye T-shirt på om aftenen, hjem til mine forældre. Vi er i november måned, så Emil er fuldt påklædt i vinterovertøj. Min mor møder os i gangen, da vi kommer ind af døren. Hun tager Emil med ind i stuen og klæder ham af. Hun kigger på hans T-shirt, og læser højt hvad der står. Kan ikke lade hver med at smile og små grine lidt. Min mor kigger på mig med tåre i øjnene, “er det rigtig” spørg hun, og jeg nikker og får selv tåre i min øjne. Det er så stort dette øjeblik, hvor jeg skal dele dette med mine forældre, det rør mig så dybt! Især også fordi det glæder dem meget, at der var en streg nr. 2

Skriv et svar