Paris og en positiv graviditetstest

Eiffeltårnet

Det hele starter her

Hele dette mor eventyr, starter i Kastrup lufthavn. Vi er i februar måned, og vi er på vej til Paris. Jeg er en kontrolfreak og vi har lige brugt en halv time, på at finde en parkeringsplads. selvfølgelig en af de dyre pladser, det er klart! Kæresten og jeg har her, kun kendt hinanden i godt og vel et halvt år. Han fylder 30 år, og ville bare skride fra det hele. Han var ikke synderligt begejstrede for at fylde rundt. Nok om det, men jeg føler vi har MEGA travlt, hvis vi også skal igennem security, vi har jo valgt at rejse i vinterferien, FLOT!

-Det er høj sæson for influenza, og klart at kæresten har trukket det, henne i automaten. Halvvejs ud af bilen skal han da selvfølgelig pudse næse, og hvor ligger lommetørklæderne? allernederst i kufferten! Han hiver simpelthen ALT op, og hvad glemmer han at putte tilbage? Min toilettaske, og da jeg føler vi har travlt og jeg er lidt ude af kontrol, opdager jeg ikke at han glemmer at putte den tilbage igen. I den ligger mine p-piller, så det vil sige at jeg ikke kunne tage dem, i de 5 dage vi var af sted.

Tiden i Paris

Vi lander og vi skal finde hen til den lille lejlighed, som vi havde lejet  i de 5 dage, vi skulle være af sted. Jeg har været i Paris før, Elsker simpelthen den by. Alle de små hyggelige gader og caféer, se hele livet passere forbi.. Det går fint med at finde lejligheden, og da vi pakker ud opdager jeg jo at toilettasken er væk! Vi må altså ud og finde en lille gadehjørne købmand. vi manglede både shampoo og tandpasta, og som sagt mine p-piller!!

I den tid vi er i Paris, kan jeg ikke få tanken om en baby ud af hovedet. selvom jeg godt vidste, at jeg jo ikke ligefrem kunne blive gravid med det samme. Vores kærlighed blomstrede virkelig op på den ferie, så det var på mange måder også ret skræmmende, men jeg kunne ikke lade vær med at kigge på babytøj, når altså han kiggede væk.. – Vi var altså heller ikke nærige med det hygge, hygge i lagnerne, i den lille 1 værelses lejlighed vi havde lejet.

Vi kommer hjem og glemmer alt om p-piller

Det forbandede røde stads kommer først, da vi er kommer hjem fra Paris. Jeg lader det går over, men da jeg ikke har taget mine piller i lang tid, glemmer jeg at starte op dem igen.

Jeg vågner en morgen,  ca. 2 måneder efter og har bare en fornemmelse, af at være gravid. Heldigvis har jeg en graviditetstest liggende (for det er jo noget, vi kvinder bare har) – Tisser og tænker imens, at selvfølgelig er den da ikke positiv. kigger på den og stivner helt. den er jo POSITIV!!! Kæresten sover faktisk stadig og er meget i tvivl om, hvordan jeg lige skal reagere på dette. Jeg havde en følelse af glæde, men også en følelse af hvordan skal det nu gå! Vi havde jo kun kendt hinanden i kort tid. Kender jo slet ikke den mand ordenligt. Har altid sagt “Jeg skal ikke have børn med en så hurtigt, man kan jo se at alle forhold går i stykker, når de for børn så hurtigt inde i parforholdet”. 

Han vågner og jeg rende rundt om ham, som en høne uden hoved. Først efter 1 time spørg han hvad der er galt med mig, da jeg op til flere gange havde spurgt, hvor han skulle hen når han nærmede sig toilettet. Havde gemt testen under vasken, og ikke fordi han plejede at kigge der, men hvorfor ikke lige den dag! – Henter testen, han kigger på mig og smiler. “Er det rigtig” spørg han, jeg nikker og han giver mig den største krammer. Må tilstå at jeg fældede en tåre eller to. Lige der, var det mit største øjeblik EVER!..

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar